Kiwi Dan Salad pisang

Kiwi Dan Salad pisang

Kiwi Dan Salad pisangKiwi Dan Salad pisang

Ini ialah selat super-sihat dan menyegarkan. Ia tidak akan mengambil banyak masa anda dan yakin untuk menjadi hit dengan semua orang di rumah.

Anda akan perlu:

  • pisang matang (potong ½ inci dihiris tebal) – 2
  • Kiwi (kupas dan potong dadu) – 4
  • gajus panggang (dicincang) – 2 sudu makan
  • Bawang merah (cincang) – 1 sudu makan
  • pudina segar (dihiris halus) – 2 sudu makan
  • limau nipis – 2 sudu makan
  • cuka beras – 2 sudu
  • Canola oil – 1 sudu makan
  • Madu – 1 sudu
  • Garam – ¼ sudu
  • Sebuah sejumput cabe rawit

Untuk membuat salad ,

  • Pukul minyak , air limau nipis , madu , cuka , bawang merah , cili dan garam dalam mangkuk sedang.
  • Seterusnya , tambah kiwi , pisang dan mint. Melemparkan untuk melapisi mereka dengan sos.
  • Taburkan kacang mete dan melayani.
  • Cepat dan mudah! Ini ialah salad besar untuk menawarkan makanan anda rasa perhiasan dan kebaikan.

 

Gorgonzola Polenta Dengan tumis Musim Panas Squash:

Ini ialah hidangan super-mudah untuk membuat yang lazat. Ini ialah salah satu resipi terbaik untuk orang dengan tekanan darah tinggi.

Anda akan perlu:

  • Pengurangan sodium pati ayam atau sup sayur-sayuran – 2 tin (14 ons masing-masing) , dibahagikan
  • Tepung jagung – 3/4 cawan
  • Keju gorgonzola (hancur) – 2/3 cup
  • zucchini iris – 2 (kecil)
  • Iris labu demam isu panas – 2 (kecil)
  • Hirisan lada – 2 (kecil)
  • kemangi segar (dicincang) – ¼ cawan
  • Bawang putih (dicincang) – 3 sudu makan
  • Baru lada – ½ sendok the
  • Extra virgin olive oil – 2 sudu makan
  • Tepung – 2 sudu makan
  • Air – 1 cawan

Untuk membuat hidangan ,

  • Dalam periuk kecil , menggabungkan 2 ½ cawan pati dan 1 cawan air. Didihkan.
  • Pukul di tepung jagung dan lada perlahan sehingga anda menerima konsistensi halus.
  • Menurunkan panas dan menutup periuk dan biarkan masak , kacau sekali-sekala. Masak selama 10 hingga 15 minit , sehingga sangat tebal dan halus.
  • Aduk di gorgonzola dan menghapuskan periuk dari dapur.
  • Kemudian , panas minyak dalam kuali nonstick di atas api sedang. Tambah bawang putih dan masak selama 30 ketika hingga 1 minit , kacau berterusan.
  • Aduk labu , timun dan lada dan masak selama kira-kira 5 minit , sehingga mereka mulai coklat dan melembutkan. Kacau sekali-sekala.
  • Tambah sisa 1 cawan pati dan didihkan. Aduk sering.
  • Kurangkan panas hingga sedang rendah dan didihkan selama 1 hingga 3 minit , sehingga sayur-sayuran lembut. Kacau sekali-sekala.
  • Aduk dalam kemangi dan melayani tumis di atas polenta.

Membuat makanan berguna dengan menggabungkan dengan salad taman dan lazat roti kering bawang putih.

Lasagna Dengan Zucchini:
Nikmati menyenangkan murahan dengan resipi yang menggerunkan ini. Hal ini mudah untuk membuat dan rasanya benar-benar lazat. Selain itu? Anda tidak perlu bimbang wacana tekanan darah anda!

Anda akan perlu:

  • mie lasagna (dimasak dalam air masin) – ½ pound
  • Bahagian-skim mozzarella cheese (parut) – ¾ cawan
  • Bebas lemak keju lembut (rendah sodium) – 1 ½ cawan
  • Keju parmesan (parut) – ¼ cawan
  • Zucchini (mentah dan keping) – 1 ½ cawan
  • sos tomato (rendah sodium) – 2 ½ cawan
  • Oregano kering – 2 sudu the
  • Basil kering – 2 sudu
  • Cincang bawang – ¼ cawan
  • Lada hitam – 1/8 sendok
  • Bawang putih – 1 ulas

Untuk membuat hidangan ,

  • Panaskan ketuhar hingga 350 darjah Fahrenheit.
  • Sempritkan loyang 9 × 13-inci dengan minyak sayur-sayuran.
  • Campur 1/8 cawan keju mozzarella dan 1 sudu makan keju parmesan dan ketepikan.
  • Seterusnya , mengambil mangkuk berukuran sedang dan mencampur mozzarella dan parmesan cheese yang tersisa dengan keju cottage , dan kemudian ketepikan.
  • Tambah sos tomato untuk sisa bahan.
  • Merebak lapisan nipis sos di bahagian bawah loyang.
  • Menambah satu pertiga daripada mie lasagna di atas.
  • Penyebaran setengah dari campuran keju di atas.
  • Sekarang , tambahkan lapisan zucchini. Ulangi proses lapisan ini.
  • Seterusnya , tambahkan lapisan nipis sos dan atas dengan mie , sos dan kemudian mangkuk kecil campuran keju yang disisihkan sebelumnya.
  • Tutup dengan aluminium foil dan panggang selama 30 hingga 40 minit.
  • Sejuk selama 10 hingga 15 minit dan berkhidmat.

lasagna yang mengagumkan ini merupakan hidangan yang pasti untuk membuat anda merasa kenyang dan bahagia

POS-POS TERBARU